Η Εταιρεία

Η εταιρεία AGGELOU CONSTRUCTIONS δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών, ιδιωτικών και δημοσίων έργων. Υπεροχή της είναι η υλοποίηση και ολοκλήρωση των έργων της με αξιοπιστία, ευελιξία και εντός χρονοδιαγράμματος, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο, άρτια καταρτισμένο προσωπικό και μεγάλο όγκο εργαλείων.

Αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης που διατηρούσε ο πατέρας του ιδιοκτήτη της, ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ απο το 1963 στο χώρο των οικοδομών. Διευθύνοντας την εν λόγω επιχείρηση ο κος Αγγέλου Κωνσταντίνος το 2007, προχωρά στην κατασκευή και πώληση ιδιόκτητων κατοικιών στην περιοχή της Κορίνθου.

Η έδρα της είναι στην Κόρινθο, Εθνικής Αντίστασης 62.

Όραμα

Όραμα του κου Αγγέλου είναι η συνέχιση της παρουσίας του στο χώρο των κατασκευών με την ηθική και την ευελιξία που τον διακρίνει, διεκπεραιώνοντας τα έργα που αναλαμβάνει σε πλαίσια συνενόησης και συνεργασίας, ώστε να προχωρά σε ακόμη μεγαλύτερα, συμβάλλωντας στην ανάπτυξη και τις υποδομές της χώρας.

Ανάπτυξη

Με σεβασμό στον προκάτοχό του και την πορεία του, ο κος ΑΓΓΕΛΟΥ ιδρύει την δική του ατομική επιχείρηση «ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» στις 23/03/2010, με στόχο να συνεχίσει και να εξελίξει την ήδη υπάρχουσα οικογενειακή δραστηριότητα, αναπτύσσοντας συνεχώς την τεχνογνωσία, το ανθρώπινο δυναμικό και την παραγωγική της δυνατότητα.

Εξέλιξη

Από τον Οκτώβριο του 2019, η εταιρεία αρχίζει να δραστηριοποιείται στο εξωτερικό, ιδρύοντας στην Κύπρο, νέα εταιρεία, με την επωνυμία «K.AGGELOU CY CONSTUCRIONS LTD». Μετά την επιτυχημένη πορεία των προηγούμενων εταιρειών, τον Ιανουάριο του 2020 ιδρύει και δεύτερη εταιρεία στην Ελλάδα, με την επωνυμία «AGGELOU CONSTRUCTIONS MON IKE».

Εξοπλισμός - Προσωπικό

Είναι μια εταιρεία μεγάλης δυναμικής και ανταγωνιστικότητας καθώς έχει στην κατοχή της 1.500 m2 μεταλλότυπο FRAMAX-FRAMI. | 3.000 m2 συστήματα TOP 50 | 9.000 m2 ξυλότυπο | 3 γερανοφόρα οχήματα | 2 οικοδομικούς γερανούς SAEZ 32 | 15 μηχανήματα κοπής- διαμόρφωσης σιδήρου οπλισμού.

Η εταιρεία αυτή τη στιγμή έχει στο εργατικό δυναμικό της 92 άρτια καταρτισμένα άτομα, εκ των οποίων 8 εργοδηγούς με υψηλή τεχνογνωσία και 1 μηχανικό κατασκευής.